Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα, εάν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, ή μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα cookies.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με courier


Στο Mahatmahome.gr γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε στη διάθεσή σας την κάθε παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό, γι αυτό έχουμε επιλέξει τρόπους και συνεργάτες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας θα φθάνουν γρήγορα και με ασφάλεια.
Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην
courier, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει την εταιρεία  που χρησιμοποιήθηκε και τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία  της παραγγελίας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα  της  εταιρείας courier.Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερη των 8 kgr και μικρών διαστάσεων . Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 3 kgr και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον kgr.


Παραλαβή από το Κατάστημα


Το Mahatmahome.gr  παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από το φυσικό μας καταστήμα στην Λαμία. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες ή σε άλλη προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά από συνεννόηση μαζί μας.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας , ο οποίος σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικό email κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 31155 ή στο info@mahatmahome.gr


Μεταφορική εταιρεία


Παραγγελίες μεγάλου όγκου και έπιπλα αποστέλονται με μεταφορική εταιρεία.

Δωρεάν παράδοση σε μεταφορική εταιρεία Αθηνών ή Θεσσαλονίκης, εσείς θα επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά από το πρακτορείο εώς την διέυθυνσή σας. Δυστυχώς οι μεταφορικές εταιρείες δεν υποστηρίζουν δυνατότητα αντικαταβολής.

Ελάχιστη χρέωση με μεταφορική εταιρεία 3 ευρώ.


Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ


Παραγγελίες καθαρής αξίας προιόντων 150 ευρώ και άνω σας τα αποστέλουμε δωρεάν με μεταφορική εταιρεία ή με Ελτα* (δωρεάν παραλαβή από  την κοντινότερη μεταφορική εταιρεία της διευθυνσή σας για έπιπλα και μεγάλου όγκου αντικείμενα ή δωρεάν παραλαβή από το κοντινότερο Ελτα της διευθυνσή σας για πιο μικρού όγκου παραγγελίες).

*Προυπόθεση των δωρεάν μεταφορικών η παραγγελία να έχει εξοφληθεί με Τραπεζική κατάθεση ή Πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 31155 ή στο info@mahatmahome.gr