ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Όροι χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mahatmahome.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα του καταστήματος ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Οι παρακάτω είναι οι Όροι χρήσης και συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mahatmahome.gr που ανήκει στην επιχείρηση Σταματέλος Ευάγγελος με ΑΦΜ: 117657668, αρμόδια ΔΟΥ Λαμίας, Αρ.Γεμή :23222054000 με Έδρα την οδό Καποδιστρίου 44 στη  Λαμία  ,τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 31155, email: info@mahatmahome.gr

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mahatmahome.gr.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του www.mahatmahome.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του www.mahatmahome.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.mahatmahome.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. 

Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την σελίδα www.mahatmahome.gr και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Προϊόντα και εγγυήσεις 

Τα προϊόντα του Mahatma Home που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και έχουν επιλεχτεί τόσο για την ποιότητά τους αλλά και για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής.

Εάν παρ’ ελπίδα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται οι χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας (τηλέφωνο ή email), για να μεριμνήσουμε για την άμεση επίλυσή του. 

Σας ενημερώνουμε πως  τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα μας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στην μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) - συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας , επομένως μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα από τα εικονιζόμενα. 

Οι αναγραφόμενες διαστάσεις ενδέχεται επίσης να παρουσιάσουν μικρές αποκλίσεις από τις πραγματικές , κυρίως στα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ακατέργαστο ξύλο.

Η εταιρεία μας δεν προσφέρει από την πλευρά της καμία εγγύηση (οποιουδήποτε είδους) εκτός από τις εγγυήσεις των κατασκευαστών ,εφόσον υπάρχουν.

Τιμές προϊόντων

 Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Περιορισμός Ευθύνης – Διαθεσιμότητα

 Το www.mahatmahome.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί  μη διαθεσιμότητας τους. 

Στην περίπτωση που συμβαίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικά ή με την αποστολή email.

Η Εταιρεία δεν  ευθύνεται  για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων  λόγω ανωτέρας βίας ή κακών καιρικών συνθηκών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Επίσης το www.mahatmahome.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mahatmahome.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου,  ή επιβλαβές προς τους ανηλίκους περιεχομένου.

Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας ούτε να παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Σύμφωνα με το Ν.2121/1993 και τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης,που έχει κυρωθεί με το Ν.100/1975 απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή κατά παράφραση ή διασκευή ,απόδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο,μηχανικό,ηλεκτρονικό,φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια από το www.mahatmahome.gr.


Δικαίωμα Υπαναχώρησης σύμφωνα με το Ν. 2251/1994

Στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση, σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. 

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί,δεν έχει καταστραφεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη και δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην αρχική του συσκευασία επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα αποστολής , ακόμη και αν η αποστολή έγινε με δωρεάν μεταφορικά.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να μας αποστείλετε την αίτηση επιστροφής με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@mahatmahome.gr

Ο τρόπος επιστροφής του αντιτίμου, θα είναι ανάλογος του τρόπου πληρωμής του από τον πελάτη.

Υπόδειγμα της δήλωσης μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εδώ:www.mahatmahome.gr/catalog/view/theme/default/image/dhlwsi.pd

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο Ελληνικό Δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Λαμίας.

Προσωπικά δεδομένα

Το www.mahatmahome.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της.Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας) και επάγγελμα. Στην περίπτωση που εκδόσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και διεύθυνση της έδρας της. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες μέσω email (newsletter) του www.mahatmahome.gr .Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών,ο πελάτης έχει  το δικαιώμα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του www.mahatmahome.gr, μπορεί να εμπλέκει τη χρήση cookies. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στον browser σας έτσι ώστε να μπορεί να θυμάται ο Server κάποιες πληροφορίες αργότερα, για παράδειγμα την χώρα διαμονής που επιλέξατε όταν επισκεφτήκατε πρώτη φορά την ιστοσελίδα. Αλλαγή των στοιχείων: Ανά πάσα στιγμή θα έχετε το δικαίωμα να συνδεθείτε στο σύστημα για να μεταβάλλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά στοιχεία που δώσατε για να χρησιμοποιηθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.Μεταβίβαση προσωπικών στοιχείων:Το www.mahatmahome.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Το www.mahatmahome.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την  αλλά από τους τρίτους φορείς. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.mahatmahome.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν. Τροποποιήσεις Ενδέχεται να τροποποιήσουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε όπως ελέγχετε τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για την ενημερωμένη εκδοχή της Πολιτικής Απορρήτου του mahatmahome.gr. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την www.mahatmahome.gr information/contact φόρμα επικοινωνίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία αυτής και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης «ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Μahatma Home ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του Mahatma Home ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και κοινοτικούς διεθνείς νόμους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


 

Cookies
Το eshop μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο eshop, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.